Ο χώρος του υφάσματος είναι για εμάς μια υπόθεση οικογενειακή.

Tο ταξίδι μας και η αγάπη μας για το ύφασμα ξεκινά στα 1970, όταν ο Στέλιος Μπέσης συνέστησε την πρώτη βιομηχανική μονάδα στην Ελλάδα ανακύκλωσης και επεξεργασίας πρώτων υλών στο χώρο της υφαντουργίας, τελικό προιόν της οποίας διαδικασίας εξήγαγε σε όλη την Ευρώπη και για το οποίο επιβραβευόταν επί δεκαετίες με πριμ παραγωγικότητας για την ελληνική βιομηχανία. Η δεύτερη γενιά – ο Σώζος, η Βιργινία και η Ράνια- κληρονομίσαμε την βαθειά τεχνική γνώση στο ύφασμα αλλά και μεγαλώσαμε μέσα στις διεθνείς αγορές του υφάσματος. Έχοντας αυτήν μας την εμπειρία ως εφαλτήριο, ταξιδεύουμε οι ίδιοι σε όλο τον ευρωπαϊκό και ασιατικό κόσμο του υφάσματος και εμπλουτίζουμε συνεχώς μια μοναδική, για τα ελληνικά δεδομένα, συλλογή υφασμάτων για κουρτίνες και επίπλωση, ταπετσαρίες, είδη σκίασης, εξωτερικούς χώρους, σεντόνια και ειδικές κατασκευές. Δικαίως λοιπόν οι πελάτες μας αναφέρονται στα καταστηματά μας ως μπουτίκ υφασμάτων.

H περαιτέρω επιμόρφωσή μας στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης, της αισθητικής, της ιστορίας της τέχνης και των λιανικών πωλήσεων μας επιτρέπει να σας παρέχουμε μια αυστηρά εξατομικευμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στα καταστήματά μας που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές σας ανάγκες και να υλοποιεί ακόμα και τις πιο τεχνικά, απαιτητικές εφαρμογές στο ύφασμα με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Η εξειδικευσή μας σε τεχνικά απαιτητικές εγκαταστάσεις τεκμαίρεται μέσα από την πολυετή συνεργασία μας με διακριτούς σκηνογράφους του Εθνικού Θεάτρου, της Λυρικής Σκηνής, του Θεάτρου Τέχνης και της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Αν οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες του χώρου της σκηνογραφίας μας εμπιστεύονται ως προς την τεχνογνωσία, την αισθητική επιμέλεια και την μηχανική υποστήριξη των κατασκευών φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Επιλέγουμε τις απαιτητικές κατασκευές διότι αποτελούν προκλήσεις για τη δουλειά μας που εξιτάρουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας.

Είμαστε οι μόνοι στην ελληνική αγορά που προσφέρουμε ραφή καλυμμάτων στο χώρο σας και εφαρμογή, ανεξαρτήτως σχήματος ή διαστάσεων των επίπλων σας. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των ελληνικών νοικοκυριών, σε αυτήν την περίοδο δοκιμασίας που διανύουμε, οργανώσαμε τμήμα φορητής ραφής και μετρήσεων που μας επιτρέπει να προσφέρουμε ραφή καλύμματος εφάμιλη ταπετσαρίας στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Η εταιρεία μας  εξοπλίζει εδώ και 20 χρόνια ξενοδοχεία, χώρους μαζικής εστίασης, πλοία και σκάφη με είδη ξενοδοχειακού ιματισμού, υφάσματα ποιστοποίησης βραδείας καύσεως και αδιάβροχα, τραπεζομάνδηλα. Προσφέρουμε την καινοτόμο υπηρεσία στο χώρο της μαζικής εστίασης του σχεδιασμού και ύφανσης  της προσωποποιημένης επωνυμίας του πελάτη στο τραπεζομάνδηλο. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη του Έλληνα ξενοδόχου και καταστηματάρχη σε όλη την επικράτεια, από την μικρότερη μέχρι την μεγαλύτερη μονάδα.

Προσφέρουμε:

  • Ραφή καλυμμάτων στο χώρο σας και εφαρμογή
  • Επαγγελματικό ραφείο
  • Λήψη μέτρων και διακοσμητική εκτίμηση
  • Τοποθέτηση
  • Αλλαγή/εφαρμογή αφρολέξ και κινητών στοιχείων επίπλωσης
  • Ειδικές κατασκευές τεχνικών αξιώσεις
  • Συνέπεια και επαγγελματισμό