ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο χρόνος εκτέλεσης των παραγγελιών εκτιμάται από 1-5 ημέρες, εφ’ όσον το προϊόν είναι διαθέσιμο. Για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος θα ενημερωθείτε με σχετικό email. Ο χρόνος αποστολής των παραγγελιών με courier εντός Αττικής υπολογίζεται σε 1-2 ημέρες ενώ εκτός Αττικής υπολογίζεται σε 2-5 ημέρες. Εάν είστε μέλος του e-shop, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ελέγξετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Για αποστολές εντός Αττικής η χρέωση μέχρι τρία κιλά ανέρχεται σε 3,50€. Για την αποστολή παραγγελιών εκτός Αττικής η χρέωση ανέρχεται στα 5€ μέχρι τρία κιλά και σε περιοχές απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες επιπλέον 3€.

Για παραγγελίες πέραν των τριών κιλών η επιβάρυνση είναι 1€/κιλό. Σε περίπτωση αντικαταβολής επιβαρύνεστε επιπλέον με 2,50€ για τα έξοδα αντικαταβολής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας, από την κατηγορία των έτοιμων προϊόντων, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από το ανάλογο παραστατικό, απόδειξη πληρωμής ή τιμολόγιο. Είστε υπεύθυνοι για το κόστος επιστροφής των προϊόντων, εκτός αν το προϊόν εμπίπτει σε θέματα εγγύησης λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος. Σε περίπτωση που ανοίξετε τη συσκευασία του προϊόντος, θα πρέπει να φροντίσετε να το επιστρέψετε σε άψογη κατάσταση. Συμφωνείτε να φροντίζετε για την άψογη κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων από τη στιγμή που παραδοθούν σε εσάς και μέχρι τη στιγμή που τα παραδώσετε είτε στο φυσικό μας κατάστημα BESSIS TEXTILES IMPORTS – ΜΠΕΣΗΣ ΣΩΖΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. είτε στην εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier).

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν επιστραφεί εντός 14 ημερών, τότε η εταιρεία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Εξαιρούνται από το δικαίωμα επιστροφής όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχετε θέσει εσείς ως καταναλωτής ή είναι σαφώς εξατομικευμένα, (για παράδειγμα, κομμένο ύφασμα με το μέτρο, κουρτίνες, μαξιλάρια, κ.α.) καθώς και προϊόντα που έχουν υποστεί τροποποίηση από εσάς, όπως για παράδειγμα μετατροπή στην κατόπιν παραγγελίας κουρτίνα που έχετε παραλάβει από εμάς, κέντημα στις πετσέτες κ.α. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή αντικαταβολής τα χρήματα πιστώνονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή σας επιστρέφονται με μετρητά κατά την επιστροφή του προϊόντος. Σε καμιά περίπτωση δεν θα επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής.